page contents

Time

Subject

Monday

Tuesday

Wednesday

Thursday

Friday

7:40-8:00

Opening exercises

Calendar Math

20 minutes

20 minutes

20 minutes

20 minutes

20 minutes

8:00-8:30

Reading Whole
Group

30 minutes

30 minutes

30 minutes

30 minutes

Mass 8:15-9:00

8:30-9:30

Reading Centers

60 minutes

60 minutes

60 minutes

60 minutes

Mass 8:15-9:00
40 minutes

9:30-10:00

Math Whole Group

30 minutes

30 minutes

30 minutes

30 minutes

30 minutes

10:00-10:40

Math Centers

40 minutes

40 minutes

40 minutes

Library

10:00-10:30

40 minutes

10:40-11:10

LUNCH

30 minutes

30 minutes

30 minutes

30 minutes

30 minutes

11:10-11:40

Enrichment

P.E.

Music

Computer

P.E.

P.E.

11:40-12:00

Spalding

20 minutes

20 minutes

ART

20 minutes

20 minutes

12:00-12:20

RECESS

20 minutes

20 minutes

20 minutes

20 minutes

20 minutes

12:20-12:40

Writer’s Workshop and Worksheet

20 minutes

20 minutes

20 minutes

20 minutes

20 minutes

12:40- 1:00

Social Studies

20 minutes

Computer

20 minutes

Art

20 minutes

1:00-1:30

Religion

30 minutes

30 minutes

30 minutes

30 minutes

30 minutes

1:30-2:40

Snack and Rest Time

70 minutes

70 minutes

70 minutes

70 minutes

70 minutes

2:40-3:00

Closing Activities

20 minutes

20 minutes

20 minutes

20 minutes

20 minutes